Makina Prog And Rock

Info koment Stacione raport

Makina progresive shkëmbore. Muzika nga Prog, Rock dhe një gamë të gjerë të zhanreve të tjera, si dhe shfaqjet e mia. Prog Rock Shows shikojnë artistët, muzikë dhe albume në të gjithë muzikën nga fillimi i viteve 50 deri tani. Shfaqjet përfshijnë informacion dhe sfond për artistët, albume dhe këngë dhe ekzekutime 24/7. Shfaqjet ndryshohen çdo javë (luajtur 3 herë në ditë që ju të dëgjoni aq shpesh ose pak sa ju pëlqen). Në mes janë këngë klasike dhe ato të fundit nga artistë të mëdhenj.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.progrockmachine.com

Gjuhe: English

Vend: Australia

Zhanret:

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations