Rrjeti Itali

Info koment Stacione raport
Rete Italia mirëpresim të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio nuk ka rëndësi nëse ju jeni duke jetuar në Australi apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Australisë dhe nga e gjithë bota kjo është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e Rete Italia gjithashtu përmban zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, të jetë me Rete Italia dhe për të marrë argëtuan 24/7.
Rete Italia adresa faqen zyrtare është www.italianmedia.com

Vend: Australia

Zhanret: / /

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations