KIIS 106.5 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter whether you are living in Australia or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Australia and from the whole world MIX 106 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. The playlists of The radio also contains genres like pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, be with KIIS 106.5 dhe për të marrë argëtuan 24/7.
MIX 106 Adresa zyrtare e internetit është www.kiis1065.com.au
KIIS 106.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : KIIS 106.5 ]