Spitali Radio HQ është visioned për ata dëgjuesit të cilët janë në spital, në dhomat e pritjes të mjekëve dhe në shtëpi. Spitali Radio HQ dhe programet e saj stil shëndetin dhe relaksim përmban muzikë të bukur, si dhe argëtuese të lehta duke përfshirë komente libër, komedi dhe informatat në lëvizje apo në shtrat.
Spitali Radio HQ adresa faqen zyrtare është www.hospitalradiohq.com

Spitali Radio HQ
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : Spitali Radio HQ ]