top logo

Cherry Radio is originally a full-time culture, news-based station very popular through Australia. Cherry Radio është transmetuar në ajër dhe në internet nga Australia. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë, duke përfshirë Pop, Lajm. Cherry Radio also has several information-based programs that are of interest to its core demographic including audience reports and many other wide ranges of subjects.

Cherry Radio adresa e internetit zyrtare është www.cherryradio.com

Qershi Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : Qershi Radio ]