Big Minds Empire

Info koment Stacione raport

Nga mëngjesi deri në mbrëmje vonë Big Minds Empire është gjallë non stop këndshëm dëgjuesit e tyre me muzikë të lartë vallëzuese dhe pasion muzikore. Dëgjuesit fillon ditën e tyre me mendjet e mëdha të Perandorisë dhe programet e saj të njohura dhe të freskëta në mëngjes që i bën ata të inkurajoj për të ardhshëm e ditës. Minds Big është një stacion radio shumë të këndshëm.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/big-minds-empire

Vend: Australia

Zhanret: /

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations