top logo

AT 96five objektivi ynë është që të jetë stacioni radio favorizuar për familjet dhe kjo është arsyeja që ne premtimin 100% Familja radio miqësore ... garanci saj tonë për familjet dhe kjo është gjëja që e bën 96five aq të ndryshme.

Pra, çfarë do të thotë Friendly Family? Kjo do të thotë që ju kurrë nuk do të dëgjoni ajetet pasjellshëm apo insinuatë në ndonjë nga melodi luajmë, transmetuesit tona janë të gjitha të mirë të predispozuara dhe ju nuk do të dëgjoni asnjë “me të meta” dialekt, shaka përafërt ose pesimizmi, në çfarëdo kohe, ditë ose afër.

96pesë adresa zyrtare e internetit është www.96five.com

96pesë
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 96pesë ]