top logo
96.5 Studiot FM brendshme janë të vendosura në Shop 38, Shopping Centre Warringal, në cep të Rosanna Rd dhe Burgundy St në Heidelberg dhe transmetuesit tonë është e vendosur në çatinë e dhomës Spitalit Austin bojler. Zyrat tona kompakt shtëpi dy mbi-ajër studiot dhe veprojmë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Stacioni është e vendosur në Qendrën Tregtare Warringal për shumicën e jetës së tij, por ka filluar të në fazat e foshnjeve në Heidelberg Town Hall. Faqja zyrtare e 96.5 FM Inner është www.innerfm.org.au
96.5 FM Inner
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 96.5 FM Inner ]