8KKK 102.1 FM është radio e komunitetit për gjithçka komuniteti do dhe ka nevojë për të promovuar. Një medium të saj flet për komunitetin për të le promovimin dhe ndërgjegjësimin mbi çështjet e ndryshme që lidhen komunitare të përhapur në të gjithë anëtarët e komunitetit. Të jetë me 8CCC 102.1 FM dhe marrë lidhur me çështjet që lidhen komunitetit.
8KKK 102.1 FM adresa website zyrtar është www.8ccc.com.au

8KKK 102.1 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 8KKK 102.1 FM ]