720 ABC Perth

Info koment Stacione raport

720 ABC Perth, transmeton me cilësi të lartë, Programet përkatëse dhe zbavitëse radio në zonën Perth metro, reflektuar çështjet, mendimet dhe shqetësimet e një audience të mirë-informuar Australisë Perëndimore. Ofrimi flasin angazhohen dhe muzikë bashkëkohore, 720 përpiqet që të jetë një zë aktiv dhe informative për komunitetin lokal përmes programeve përkatëse dhe Insightful. Faqja zyrtare e 720 ABC Perth është www.abc.net.au/perth

Vend: Australia

Zhanret: /

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations