702 ABC Sydney

Info koment Stacione raport

Duke përdorur 2SB thirrje-shenjë, ajo që është e njohur tani si 702 ABC Sydney shkoi në ajër në 8.00 për 23 Nëntor, 1923.një stacion, 2FC, i cili më vonë u bë Radio Kombëtare, shkoi në ajër dy javë më vonë dhe, si rezultat i konfuzionit dëgjues, 2Stacionet SB u quajt më vonë 2BL.Both u bë pjesë e Komisionit për radiodifuzion Australian (ABC) kur ajo u formua në 1 Korrik, 1932. Edhe pse gjysma mbi të programeve në stacionet në vitet e hershme ishin të muzikës-bazuar, ka pasur edhe sportive (përfshirë sintetike e famshme '’ transmeton kriket), së bashku me-ajër jetojnë dramën, dhe me vone, shkolla transmeton. Faqja zyrtare e 702 ABC Sydney është www.abc.net.au/sydney

Vend: Australia

Zhanret: / /

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations