4Mbs Klasik FM

Info koment Stacione raport

Një prej radiostacioneve komunitetit Kryeministri Australisë, 4MBS Classic FM ka marrë shumë çmime për kontributet në transmetim në Australi dhe promovimin e të rinj dhe artistëve në zhvillim & muzikantë nëpër shumë shkolla, universitet dhe aktivitete të bazuara në komunitet. 4MBS Classic FM u emërua Australisë radio stacion i Vitit në Shoqatën e Radiodifuzionit Komunitetit të Australisë 2004 Awards. 4MBS ka një numër të vogël të stafit të paguar dhe për 300 Vullnetarët që mbulojnë të gjitha aspektet e funksionimit të stacionit. Si dhe transmetimin 24 orë në ditë çdo ditë të vitit, stacioni paraqet një seri e ngjarjeve çdo vit promovimin muzikë klasike, përfshirë Festivali vjetor 4MBS e Classics – Festivali më i madh i Australisë klasike muzikë. 4MBS është mbështetur nga abonimet vjetore, donacionet dhe trashëgimi, Sponsorët dhe një sërë aktivitetesh për mbledhjen e fondeve. Faqja zyrtare e 4MBS Classic FM është 4mbs.com.au

Vend: Australia

Zhanret:

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations