top logo
4kz Fm broadcasts both Australia and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. 4kz Fm main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen. As Australia has its own beautiful tradition of music and culture 4kz Fm most of the time tries to play songs and arrange programs thats gonna represent its own tradition of music and culture.
4kz Fm official website address is www.4kz.com.au
4kz Fm
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 4kz Fm ]