4BH Brisbane

Info koment Stacione raport

4BH 882 është unik në radio Brisbane. Një ngrohtë & zbutës strehë të sigurtë në një botë gjithnjë e më të theksuar me muzikë të madh nga mesi i viteve '60 tani, personalitete zbavitëse, lajm i jetesës, lajmi i rregullt & përditësime të trafikut & shumë info lokale. Këngët më të mira të të gjitha kohërave që vijnë nga mesi 60-të tani kullim dhe në stereo vërtetë në 89kbps në radio digjitale në Brisbane dhe 882khz mbi brezin AM radio. Faqja zyrtare e 4BH Brisbane është www.4bh.com.au

Vend: Australia

Zhanret: /

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations