4AM Radio

Info koment Stacione raport

Markë 04:00 është një e drejtë emër të familjes me anë të begatë Atherton Tablelands. Transmetimin nga Mareeba, stacioni ka edhe një zyrë në Atherton. 4sinjal i fuqishëm Am është dëgjuar edhe të gjithë Cairns, kryeqyteti i Far North Queensland, dhe nëpërmjet 4am 1422 në Port Douglas. Ne kemi për qëllim për të kënaqur 35 në 65 Grupmosha me një shumëllojshmëri të gjerë të programeve të prodhuara në vend dhe nxitjen e tregon hapur linjë. Ashtu si stacionet tona të tjera ne vend një shkallë të lartë të rëndësisë në shërbim të komunitetit lokal. Faqja zyrtare e orës 4 të mëngjesit Radio është www.4am.com.au

Vend: Australia

Zhanret:

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations