3KND 1503 AM

Info koment Stacione raport

3KND 1503 AM është e angazhuar për të siguruar trajnime të specializuara në radio & transmetimit media të anëtarëve të komunitetit indigjenë. Shërbimet Media në dispozicion në 3KND Radio janë të spektrit të gjerë, duke përfshirë; Radio dhe on-line shërbimet e transmetimit, Multimedia Media Trajnim dhe Studio Regjistrimi Hire dhe Music Production. 3stacion radio KND siguron komunitetin me 24 Shërbimi orë Broadcast për dëgjuesit tanë në një miqësore, joformal, arsimore dhe pozitiv në frymë indigjene, ndërsa mbajtjen e standardeve të larta të përsosmërisë teknike dhe programimi. Stacioni radio është krenare për arritjet e saj deri më sot në nxitjen dhe zhvillimin e transmetuesve shumë i talentuar Indigenous Community Vullnetarë. Të 3KND transmetuesit të vazhdojë të prodhojë interesante, Programet përkatëse dhe vdekjeprurëse radio për audiencën tonë të dëgjimit. 3KND Objektivat stacion radio përfshijnë: Për të siguruar një zë për Aboriginal dhe Torres Strait Islander njerëzve, artit, kultura dhe politika. Për të inkurajuar Aboriginal & përfshirja e komunitetit Torres Strait Islander në prodhimin e programit dhe të sigurojë trajnim për të lehtësuar për të siguruar anëtarët e komunitetit Aboriginal dhe Torres Strait Island për të hyrë në objektet e hapura dhe të përballueshme për prodhimin e muzikës dhe video. 3KND Radio ofron dëgjuesve me deri në datën informacion mbi lajmet, sport, motit dhe aktuale punët. të argëtojë: muzikë indigjene dhe chat, tregon interaktive diskutim, shfaqje të jetojnë dhe intervistat. Për të dhënë Indigenous pjesëtarët e komunitetit dhe muzikantë qasje në gjendjen e objekteve të prodhimit studio arti. Tune në vdekjeprurëse tonë 3KND Radio Programet transmetuar drejtpërdrejt 24 orë në ditë - 7 ditë në javë. dëgjuesit Melbourne mund të akorduar në 1503AM dhe dëgjuesve ndërshtetërore dhe ndërkombëtare mund të akorduar në nga kudo nëpër botë në internet. Faqja zyrtare e 3KND 1503 AM është www.3knd.org.au

Vend: Australia

Zhanret:

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations