top logo
2XX Fm transmeton 24/7, ata luan muzikë pa ndalesë, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, Muzika e butë etj jetojnë në internet. Më të mirë të njohur DJ nga nga Australia luan këngë energjike dj. Me të paturit e internetit me cilësi të dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë të mirë të organizuar Playlist dhe Dj këngë nga kudo në botë, në çdo vend me 2XX FM. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë. Chillout dhe për të marrë argëtuan me 2XX FM.
2XX Fm adresa faqen zyrtare është www.2xxfm.org.au
2XX Fm
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 2XX Fm ]