top logo

Forever klasik është vija tag i 2XL Radio. Si ata janë duke u bërë gradualisht zgjedhja e kryeministrit për dëgjuesit e tyre për muzikën klasike dhe klasike rok. Kjo ishte mosha si asnjë tjetër tjetër për muzikë rok roku klasik epokë muzikore ishte epokë e cila hapi rrugën për brez të ri të muzikës rock dhe 2XL Radio me programet e tyre paguan haraç për ato këngë artë rok.
2XL Radio adresa e internetit zyrtare është www.2xl.com.au

2XL Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 2XL Radio ]