2BE-ja 954

Info koment Stacione raport
News-talk 2UE 954am News, Sport, Diskuto dhe Argëtim. News-talk 2UE është një stacion radio komerciale në Sydney, Australia pronësi Fairfax Media. News-talk 2UE është stacioni më i vjetër tregtar Sydney dhe Australi e radio, transmetimit të parë në 26 Janar 1925. News-talk 2UE ka një Lajme / format të flasim, përfshirë çështjet aktuale programe me talk-mbrapa të gjithë ditës dhe programimit më të relaksuar të orientuar në netë dhe në fundjavë. Lajme më të reja janë transmetuar në krye të çdo orë, me lajmet që vijnë nga vetë redaksi saj Sydney. Faqja zyrtare e 2UE 954 është www.2ue.com.au

Vend: Australia

Zhanret: /

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations