top logo
2BE (i cili qëndron për Sydney Radio Arsimore) kishte origjinën e tij në tash vonë lëvizjes transmetimit komunitetit të fillim të viteve 1970, kur ai u propozua që një radio stacion arsimor të krijuar në bazë të një konsorcium i universiteteve Sidneit. 2SER bëri debutimin e tij të transmetimit tetor 1, 1979, me mbështetjen e qindra grupeve dhe individëve.

Sot, 2SER vepron si një kompani e kufizuar nga garanci dhe është pronë e përbashkët nga Universiteti Macquarie dhe Universitetin e Teknologjisë, Sydney. Të dy institucionet të kontribuojnë një grant vjetor 2SER, megjithatë stacioni është kryesisht vetë-mbështetës, duke u mbështetur mbi të ardhurat e ngritur nëpërmjet programimit, sponsorizimi, ngjarje fond-ngritjen dhe abonimet dëgjuesish.

2SER mban një licencë transmetimi komuniteti me një interes të veçantë definuar si transmetimin arsimor. Nëpërmjet programeve të tij, dhe duke e bërë të programeve, 2SER synon të stimulojë mësimin dhe edukimin e dëgjuesit e saj dhe është e angazhuar për ndryshime sociale, qasje dhe diversitetit.
Faqja zyrtare e 2ser 107.3 është www.2ser.com

2jetë 107.3
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 2jetë 107.3 ]