top logo
2Rph Radio jep një shërbim lexim radio për ato prej jush që nuk mund të shohin, të trajtojë ose të realizojnë materiale të shtypura. Ata e bëjnë këtë në një farë mënyre për 17 orë në mëngjes. Kjo është arsyeja e vetme që ne jemi në këtë artikull. Inicialet 2Rph Radio në shenjën tonë thirrje të qëndrojë për Radio për NSW. Ka një qëllim të veçantë pas këtij radio stacioni, me mbi pesëdhjetë për qind të financimit të tyre furnizuar nga burime Federale. Ata kanë anëtarësimet, ngritjen llogari dhe sponsorizimi.
2Rph Radio adresa e internetit zyrtare është www.2rph.org.au
2Rph Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 2Rph Radio ]