top logo
2Nur Fm is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër nuk mund. Në ajër që nga 2005 community station 2Nur Fm broadcasts to the greater Australia area and beyond. 2Nur Fm provide the best of specialist music, programet e komunitetit dhe artet.
2Nur Fm official website address is www.newcastle.edu
2Vetëm Fm
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 2Vetëm Fm ]