top logo
Radio 2ME dëshiron të dijë se çfarë ju mendoni se e stacionit tonë - atë që është e mirë, ajo nuk është aq i mirë, Artistët duhet të luajë më shumë, që ne nuk duhet të luajnë në të gjitha…çdo gjë që ju doni të na thoni. Ne jemi vazhdimisht në ndryshim në varësi të asaj që idetë tuaja dhe opsionet janë, kështu që të mbajë ata që vijnë! 2ME është #1 radio stacion dhe ne duam të shëndosha tonë për të përfaqësuar atë që ju dëshironi. Kliko këtu për të na kontaktoni direkt. Për shkak të vëllimit të lartë të thirrjeve, kuti postare tonë mund të jenë herë pas here i plotë. Nëse ju merrni "kuti postare të plotë" mesazh, ju lutem prisni dhe telefononi përsëri më vonë. Input juaj është shumë e vlefshme për ne! Faqja zyrtare e 2ME Radio arabisht është http://www.2me.com.au
2ME Radio Arabisht
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 2ME Radio Arabisht ]