top logo
2Dita FM Radio është një transmetimi kanal radio internet goditur nga Sydney, NSW, Australia. Ky stacion radio është nën rrjetin Southern Cross Austereo dhe shumë i popullarizuar për palying krye 40 dhe muzikës pop rreth orën. Faqja zyrtare e Radio 2Day FM është www.2dayfm.com.au
2Dita FM
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 2Dita FM ]