top logo
2CH Easy është një popullor kanal radio hit bazuar në Australi. 2CH lehtë luan lloje të ndryshme të zhanreve muzikore si pop, flasin dhe shumë të vetëdijshëm për dëgjuesit kërkesës dhe zgjedhje. Getting audiencës reagime të mira ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën amtare zyrtarisht. 2CH Easy është gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin pjesëmarrjen e dëgjuesit.
2CH Easy adresa faqen zyrtare është www.2ch.com.au
2CH Easy
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 2CH Easy ]