2BS Gold

Info koment Stacione raport
1503 2BS Gold është një gjë e rrallë në Australian Tregtare Radio. Që prej 1969 Bathurst Transmetuesit ka qenë në pronësi në nivel lokal dhe operohet nga Ron dhe Stephanie Camplin që jetojnë në krye të William Street në Bathurst dhe të cilët janë në duart e shumë në një ditë për operimin e përditshëm të kompanisë. Fituesi i 65 Radio Awards komerciale në të kaluarën 22 vjet, 2BS është një bisedë bashkëkohore radio stacion i rritur, announcers cilit janë personalitete të informuar dhe argëtuar dëgjuesit në Bathurst, Blayney, Oberon dhe rrethon. Me një audiencë bërthamë e përbërë nga dëgjuesit 25 vjet plus, 2BS është pika fokale e komunitetit të zonës dhe aktivitetet promovuese. Shërbim të komunitetit në formë të jetojnë dhe shpallje të shërbimeve të komunitetit regjistruara, dhe njoftime të humbur dhe gjetur shumë përcaktojnë se cilët jemi. Faqja zyrtare e 2BS Gold është

Vend: Australia

Zhanret:

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations