1Radio.fm

Info koment Stacione raport
Ne vitrinë disa nga grupet më të reja indie, artistë & muzikantë DIY nga e gjithë bota & shumë zhanret nga shkëmbi, pop, i keq, alternativë, r&b, shpirt, trokas, hip-hop, vend, metal, popull, akustik, techno, Dub hap, roll rok n, kategori klasike dhe shumë më tepër. Ndihmoni me përkrahjen e këtyre artistëve duke dëgjuar atje këngëve & vizituar faqet e internetit atje, të cilat mund të gjenden në Bands 1Radio.Fm s / Artists Faqe. Mos harroni të akorduar në 1Radio.fm rregullisht. Ne kemi këngë të reja & Artistët shtuar çdo ditë. Nëse ju jeni një artistë origjinale ose në një grup origjinale, na dërgoni këngët tuaja (vizitoni faqen tonë Submit faqe Songs për më shumë informacion). Mos harroni për ta promovuar 1Radio.FM në MySpace, Facebook, Twitter etj & Tregoni të gjithë miqtë tuaj për të akorduar në. Faqja zyrtare e 1Radio.FM është www.1radio.fm

Vend: Australia

Zhanret:

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations