top logo
1233 ABC Newcastle është një stacion të gjallë me një të fortë në linjë ajër up përfshirë katër programe të përditshme, një mëngjes dhe në mëngjes e shtunë vijë program up, dhe një shtet të gjerë të dielën në mëngjes transmetimit program për rajonal Wales New South. 1233'S ekip entuziast të prodhuesve, prezantuesit dhe gazetarët krijojnë radio fortë lokale dhe përmbajtje në internet, duke punuar ngushtë me pesë gazetarë lajmeve në Newcastle dhe dy reporterëve më shumë bazuar në Muswellbrook. Menaxher Stacioni Phil Ashley-Brown thotë se stacioni është vendosur mirë për të reflektuar se çfarë po ndodh në komunitet. Roli i këtij stacioni është që të lidheni me njerëz të drejtë në të gjithë Hunter. Ne e shohim veten si reflektuar prirjet, histori, dhe disponimi e këtij rajoni. 1233 ka një histori për të qenë aty kur fatkeqësitë ndodhin, por edhe i këndshëm dhe informimin e komunitetit. Faqja zyrtare e 1233 ABC Newcastle është www.abc.net.au/newcastle
1233 ABC Newcastle
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 1233 ABC Newcastle ]