top logo
Zgjidhni Life; Stacioni Familja Adelaide 107.9 Jeta FM. Pra, çfarë do të thotë Friendly Family? Kjo do të thotë që ju kurrë nuk do të dëgjoni tekstin pasjellshëm ose aluzion në ndonjë nga këngët luajmë, announcers tona janë të gjitha miqësore dhe ju nuk do të dëgjojnë asnjë gjuhë "të diskutueshme", shaka papërpunuar apo negativitet, çdo kohë, ditën apo natën. Nga ana tjetër, ju do të dëgjoni muzikë të madh pozitiv, informacion në lidhje me ngjarjet e familjes miqësore rreth Adelaide dhe një mesazhi pa kompromis e shpresës gjetur në Jezusin. Jeta FM ka një ekip të dedikuar stafit dhe vullnetarëve që të gjithë ndajnë këto vlera të njëjta dhe janë të angazhuar për të bërë një ndryshim pozitiv në Adelaide. Nëse ju dëshironi të mësoni më shumë për jetën FM, apo ju keni disa reagime, ne do të duan të dëgjojmë nga ju! Faqja zyrtare e 107.9 Jeta FM është lifefm.net
107.9 Jeta FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Australia : 107.9 Jeta FM ]