top logo
Cilësia e Radio Mix është një stacion radio në Internet nga Armenia. Radio është i njohur për të luajtur muzikë të mirë armene të lartë. Ky është stacioni kryesor i radio radio stacionet e tyre të njohura dhe të ndryshme temë bazuar. Ndryshe nga stacionet e tyre të tjera radio LAV Radio është i njohur për të luajtur këngë që janë të lidhura me Armeninë dhe është prodhuar nga këngëtarë Armeni.
Cilësia e Radio Mix adresa faqen zyrtare është www.lavradio.am
Cilësia Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Armenia : Cilësia Radio ]