top logo

LR11 Radio National University of La Plata, is the first university station in the world, officially opened on April 5, 1924. Radio Universidad AM 1390 streaming muzikë dhe programet si në internet. Radio Universidad AM 1390 është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.
Contact Information:
Radio Universidad Nacional de La Plata Plaza Rocha nº 133 – 2º piso La Plata – Buenos Aires – Argentina
+54-221-4892125

Radio Universidad AM 1390 Adresa e internetit është www.radiouniversidad.unlp.edu.ar

Radio Universidad AM 1390
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : Radio Universidad AM 1390 ]