Radio Pop -Radio Justo Daract

Info koment Stacione raport

Hyrë në varietetet e programeve të radios dhe në prezantimin kryesor njëjtën kohë klasës që krijon një lidhje të bukur me dëgjuesit. Because of this Radio Pop -Radio Justo Daract has a daily listeners number of their own. Ata janë të pasionuar për radio e tyre dhe cilësinë e këngëve ata zgjodhën të luajnë për stacionin e tyre radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiojustodaract.blogspot.com

FaceBook: radiojustodaract

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Argentina

Zhanret:

loading...

Argentina Radio Stations

Related Stations

Popular Stations