top logo

Radio Guemes AM broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Guemes AM broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Guemes AM official website address is guemesam.com.ar

Radio Guemes AM
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : Radio Guemes AM ]