Perfectos Pekadores Radio

Info koment Stacione raport

Exclusive stacion radio në internet të dedikuar për Rock Kombëtare dhe mbështetjen e kulturës së Argjentinë. Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. Kjo është edhe arsyeja për Perfectos Pekadores Radio për të zgjedhur vetëm se muzika e cila është pëlqyer nga dëgjuesit e tyre dhe është trending në këtë moment. Kështu, Perfectos Pekadores Radio kujdeset për zgjedhjen tuaj muzikore.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.perfectospekadores.com.ar

Email: perfectospekadores@gmail.com

Gjuhe: Spanjisht

Vend: Argentina

Zhanret:

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations