Open Radio Fm

Info koment Stacione raport

Filloi transmetimin në 2011 dhe ende transmetimin si një nga radiot më kryesore në internet të Argjentinës të klasës së saj. Një radio duhet të jetë shumë i këndshëm, të angazhohen dhe miqësore për dëgjuesit e tyre të jetë një stacion i madh ndikimi i plotë radio dhe për fat të mirë Open Radio Fm ka të gjitha këto cilësi në një mënyrë të madh.
Open Radio Fm adresa website zyrtar është www.openradiofm.net

Vend: Argentina

Zhanret: / /

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations