Malandraca FM

Info koment Stacione raport

Malandraca FM është një radio në bazë të muzikës tango, ku ju të gjithë dëgjuesit mund të dëgjoni muzikën që dëgjoni në zonën milongas. Malandraca FM dhe muzikë e saj tango ju jep shije shumë të mira të muzikës popullore kulturore të të gjitha kohërave. Radio është për argëtim më të madh me të lartë më të muzikës lokale.
Malandraca FM adresa website zyrtar është www.malandraca.com

Vend: Argentina

Zhanret: /

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations