Ibiza FM

Info koment Stacione raport

Ibiza FM vendi për muzikën më të madhe online dhe programeve të njohura radio të gjithë së bashku. Çdo dhe radio programet e tyre janë shumë të popullarizuara dhe programet e tyre janë të ndryshojnë premtuese sepse secili prej programeve të tyre janë zgjedhur në bazë të preferencave të dëgjuesve të tyre dhe ata luan shumë e lartë 40, pop, Muzikë latine.
Ibiza FM adresa website zyrtar është www.ibizafm.com.ar

Vend: Argentina

Zhanret: / / /

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations