top logo

FM Punto 103.9 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

FM Punto 103.9 Adresa zyrtare e internetit është www.puntofm.com.ar

FM Punto 103.9
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : FM Punto 103.9 ]