FM Delta 90.3

Info koment Stacione raport

Delta është frekuenca e transmetimit të muzikës elektronike nga BA përmes FM 90.3,
Me një programimit vazhdimisht në zhvillim tashmë në staf me disa nga programet më të shquar të skenës botërore elektronike si “Carl Cox Global”, “Transitions nga John Digweed,” “David Guetta Dj Mix” dhe skena talentet më të shquar lokale.

FM Delta 90.3 Adresa zyrtare e internetit është fmdelta903.com

Vend: Argentina

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations