FM Ciudad 99.5

Info koment Stacione raport

FM Ciudad 99.5 ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

FM Ciudad 99.5 Adresa e internetit është www.fmciudad995.com.ar

Vend: Argentina

Zhanret:

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations