FM Cielo

Info koment Stacione raport

FM Cielo 94.3 live broadcasting from Joaquin V. Gonzalez, Argentina. FM Cielo 94.3 broadcast various kind of Cumbia, Pop, Shkëmb, Latino music. Kjo Radio streaming muzikë dhe programeve të dy në internet. Kjo është Radio 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.fmcielo943.com

Cicëroj: FmCielo943Mhz

Email: fmcielo943jvgo@yahoo.com.ar

Numri i kontaktit: 03877-15454266

Adresë: Avda. Rivadavia 146, 4448 Joaquín V. Gonzalez, Salta, Argentina

Vend: Argentina

Zhanret: / /

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations