FM capital salta

Info koment Stacione raport

FM capital salta broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, FM capital salta broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

FM capital salta official website address is www.fmcapitalsalta.com

Vend: Argentina

Zhanret:

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations