FM 92.7

Info koment Stacione raport

FM 92.7 transmeton 24/7, ata luan muzikë pa ndalesë, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, Muzika e butë etj jetojnë në internet. Më i njohur edhe një tjetër DJ Argentina luan energjike këngë dj. Me ka internetit cilësi dëgjuesit e lidhjes mund të gëzojnë playlist mirë e organizuar dhe dj këngë nga kudo të botës, në çdo vend me FM AZ 92.7. Për të bërë të rinjtë lidhur me botën e muzikës që ata dekoroj playlist e tyre me këngë që të rinjtë do të dashurisë.

FM 92.7 Adresa zyrtare e internetit është www.fmaz.com.ar

Vend: Argentina

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations