Fisherton 89.5

Info koment Stacione raport

Fisherton 89.5 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Fisherton 89.5 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Fisherton 89.5 Adresa zyrtare e internetit është www.fishertoncnn.com

Vend: Argentina

Zhanret: /

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations