top logo

Fenix 95.1 welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Argentina or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Argentina and from the whole world Fenix 95.1 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. The playlists of Fenix 95.1 gjithashtu përmban zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, be with Fenix 95.1 dhe për të marrë argëtuan 24/7.

Fenix 95.1 Adresa zyrtare e internetit është www.fenix951.com.ar

Fenix 95.1
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : Fenix 95.1 ]