top logo

Estudio Playa broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Studio Playa
speakermuzikëspeaker

Na dërgoni problemi juaj


[ Argentina : Studio Playa ]