DMC Radio

Info koment Stacione raport

Qëllimet DMC Radio është që të paraqesë dëgjuesit e tyre me të gjitha llojet e meloditë e pop, më i lartë 40, shkëmb, tregon kulturës nga e gjithë bota. Si programet e bazuara muzikës kulturore ka marrë edhe një numër të mirë të pasuesve dhe ka një shumë të dashuruar për lloj të tillë të programeve, Dmc Radio gjithashtu transmeton muzikë pop me prekjen e violinës.

Vend: Argentina

Zhanret: / /

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations