Deck Fm

Info koment Stacione raport
Deck Fm transmetuar në internet 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Deck Fm ju sjell zërat miqësore e komunitetit plus një gamë të gjerë të muzikës, duke përfshirë klasike, bashkëkohor, jazz dhe vendin. Si një stacion të komunitetit, Ata gjithashtu kanë programe për komunitetet etnike Argjentinë, Programet Aboriginal, programe fetare, sport, lajmet lokale dhe intervista etj.
Deck Fm adresa website zyrtar është www.deck.fm

Vend: Argentina

Zhanret: /

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations