Cumbre AM 1400

Info koment Stacione raport

Cumbre AM 1400 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Cumbre AM 1400 transmeton prodhime të ndryshme lokale. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Cumbre AM 1400 Adresa e internetit është www.amcumbre.com

Vend: Argentina

Zhanret: /

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations