Cristal 100.3

Info koment Stacione raport

By covering most of the genres an online radio that intends to entertain their listeners should cover and at the same time also broadcasting the biggest hits around the world Cristal 100.3 po bëhet gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për punën dhe prezantimin e programeve të bukura të tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.crital1003.com.ar

Email: cristal100.3radio@gmail.com

FaceBook: cristalradio1003sj

Numri i kontaktit: +54 264 455-9237

Vend: Argentina

Zhanret:

loading...

Argentina Radio Stations

Popular Stations